UPDATE ivm HoLa-PoSta Zomerzoektocht

UPDATE: Foto 14 ('Dorp') wordt geschrapt uit de wedstrijd.

Ontdek je eigen streek dankzij de zomerzoektocht HoLa-PoSta, van 1 juli 2017 tot 31 augustus 2017. Een fietstocht van ongeveer 39 km voor jong en oud, volledig bewegwijzerd, doorheen de gemeenten Houthulst, Langemark-Poelkapelle en Staden. Het meest aangewezen startpunt is t.h.v. het gemeentehuis in de Kasteelstraat in Langemark. 

Antwoordformulieren moeten binnengebracht worden uiterlijk op woensdag 31 augustus 2017 in het gemeentehuis van Staden, Langemark-Poelkapelle of Houthulst. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2017 om 19 uur in zaal De Poelkring, Nieuwplaats 14 in Poelkapelle. Kandidaten moeten persoonlijk aanwezig zijn op de prijsuitreiking. 

Deelnameformulieren kan je afhalen bij de Dienst Vrije Tijd, Markt 17 in Houthulst, of bij de collega's in Langemark-Poelkapelle en Staden (in het respectievelijke gemeentehuis).

Merk je zelf dat ergens een wegwijzer is verdwenen of dat er zich een andere onregelmatigheid heeft voorgedaan, aarzel dan niet om dit te melden via toerisme@houthulst.be.