Comedy avond met: Steven Mahieu, Try out: ‘Stabiel’ support Karim Shatla

Je kent hem misschien als de buurman (Arne Goedvriendt) van Chantal uit de gelijknamige reeks. Maar Steven Mahieu is ook een schitterende comedian.
Op dertien jaar tijd is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies en een steeds maar groeiend publiek.
Hoe langer hoe meer weet Steven waar hij voor gemaakt is: onder de huid proberen te kruipen van zichzelf en zijn publiek. De comedy van Steven Mahieu wordt gekenmerkt door zijn uitgesproken energieke en heftige stijl. Hij heeft de voorkeur voor levensbeschouwelijke thema's, die hij op humoristisch filosofische wijze bestudeert. Zijn comedy gaat vaak over leven, dood en liefde.

Naast comedy is Steven ook acteur. Zo speelde hij mee in 'Doe Zo Voort', 'Nonkels', 'Onder Vuur' en uiteraard 'Chantal'.
Als support komt Karim Shatla. Vorig jaar dook Karim als uit het niets op en zwierf al heel wat podia af. Deze comedian met onverdoezelbaar West - Vlaams accent neemt je vanaf het eerste woord mee in zijn absurde manier van denken. Pijnlijk herkenbaar, niet bang om zijn set te doorspekken met zelfspot, maar met een ongeëvenaard enthousiasme neemt hij het publiek onder de arm.

Uitvoerder

Dienst Vrije Tijd Houthulst

Prijs

€12.00

Reserveren