Hinder door evenementen

hinder door evenementen op openbaar domein

* Oktoberkermis te Merkem

Van dinsdag 29 september 2020 om 8u tot dinsdag 6 oktober 2020 om 12u VERBODEN te parkeren in de Merkemplein en Kouterstraat (parkeerstrook voorbij het brandweerarsenaal).

Vrijdag 2 oktober 2020 van 18u tot 24u VERBODEN te parkeren in de Kouterstraat (deel tussen Stationsstraat en hoek van Merkemplein) en GEEN doorgang in de Kouterstraat (deel tussen Stationsstraat en Pletstraat) en GEEN doorgang UITGEZONDERD plaatselijk verkeer in de Westbroekstraat (deel tussen Pletstraat en Diksmuidestraat).

Zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2020 van 17u tot 01u GEEN doorgang in de Kouterstraat (deel tussen Stationsstraat en Diksmuidestraat).

Maandag 5 oktober 2020 van 16u tot 21u GEEN doorgang in de Kouterstraat (deel tussen Stationsstraat en Pletstraat) en GEEN doorgang UITGEZONDERD plaatselijk verkeer in de Westbroekstraat (deel tussen Pletstraat en Diksmuidestraat).

Er wordt een omleiding voorzien via Diksmuidestraat in beide richtingen.

 

* Zaterdag 3 oktober 2020 van 14u30 tot 18u: Kermiskoers Merkemse wielertoeristen te Merkem

GEEN doorgang en VERBODEN te parkeren in de Stationsstraat, Kouterstraat (deel tussen Stationsstraat en Pletstraat), Westbroekstraat (deel tussen Pletstraat en Diksmuidestraat en Diksmuidestraat.

GEEN doorgang UITGEZONDERD plaatselijk verkeer in de Kouterstraat (deel tussen Iepersteenweg en Stationsstraat) en Westbroekstraat (deel tussen Heulegoedstraat en Diksmuidestraat).

Er wordt een omleiding voorzien via Heulegoedstraat en Beversluisstraat in beide richtingen.

 

 * Zondag 4 oktober 2020 van 5u tot 17u: Rommelmarkt te Merkem

GEEN doorgang en VERBODEN te parkeren in de Diksmuidestraat, Meidoornstraat, Klaproosstraat, Akkerwindestraat, Korenbloemstraat, Pinksterbloemstraat, Pletstraat, Herderstasjesstraat, Kouterstraat (deel tussen Pletstraat en Stationsstraat), Westbroekstraat (deel tussen Pletstraat en Pinksterbloemstraat) en op het Merkemplein.

GEEN doorgang UITGEZONDERD plaatselijk verkeer in de Westbroekstraat (deel tussen Pinksterbloemstraat en Heulegoedstraat).

Er wordt een omleiding voorzien via Heulegoedstraat en Beversluisstraat in beide richtingen.

 

* Zondag 25 oktober 2020 van 7u15 tot einde van doorrit van de laatste deelnemer: Hemicuda Rally te Merkem

GEEN doorgang en VERBODEN te parkeren in de Groenestraat (deel tussen Iepersteenweg en Kloosterstraat), Kloosterstraat (deel tussen Groenestraat en Kloostermolenstraat), Hoge Ieperweg, Kwakkelstraat, Kloostermolenstraat, Zuidwallandstraat, Hageputstraat, Langemarkstraat (deel tussen Hageputstraat en Melanedreef), Melanedreef (deel tussen Langemarkstraat en Keistraat), Keistraat (deel tussen Melanedreef en Noordwallandstraat) en Noordwallandstraat.

GEEN doorgang UITGEZONDERD plaatselijk verkeer in de Groenestraat (deel tussen Pottestraat en Kloosterstraat), Langemarkstraat (deel tussen Pottestraat en Hageputstraat), Melanedreef (deel tussen Mgr. Schottestraat en Keistraat), Keistraat (deel tussen Bosdreef en Noordwallandstraat), Nachtegaalstraat (deel tussen Merkemstraat en Noordwallandstraat) en Kloosterstraat (deel tussen Iepersteenweg en Kloostermolenstraat).

 

* Zondag 25 oktober 2020 van 9u30 tot 18u: hergroeperingscontrole van Hemicuda Rally te Merkem thv De Kippe

éénrichtingsverkeer (uitgezonderd fietsers) en VERBODEN te parkeren aan de kant van pare huisnummers (uitgezonderd deelnemers van rally) in de Stationsstraat (deel tussen Iepersteenweg en wegversmalling thv huisnr. 34) in de richting van Iepersteenweg.