Hinder door evenementen

hinder door evenementen op openbaar domein

* Vrijdag 29 november 2019 van 20u tot 24u: Ypres Historic Regularity te Merkem

GEEN doorgang in de Stationsstraat in de richting van Merkem (deel tussen Iepersteenweg en wegversmalling thv huisnr. 36).

VERBODEN stil te staan en te parkeren uitgezonderd deelnemers in de Stationsstraat (deel tussen Iepersteenweg en wegversmalling thv huisnr. 36).

Omleiding vanaf kruispunt van de Stationsstraat en Iepersteenweg via Beversluisstraat en Heulegoedstraat naar Westbroekstraat.

 

* Vrijdag 6 december 2019 van 16u tot 23u45: Hutsepotavond te Merkem

GEEN doorgang en VERBODEN stil te staan en te parkeren in de Valkestraat (deel tussen de Duivenstraat en de Stationsplein).

Het verkeer in de Duivenstraat TOEGELATEN IN BEIDE RICHTINGEN.

 

* Zaterdag 7 december 2019 van 14u30 tot 17u: Kerstrun te Klerken

GEEN doorgang in de Stokstraat (deel tussen Perelaarommegangstraat en Dorpsstraat) en in de Dorpsstraat richting van de Smissestraat.

GEEN doorgang UITGEZONDERD plaatselijk verkeer in de Stokstraat (deel tussen Perelaarommegangstraat en Jos Janssenstraat).

VERBODEN stil te staan en te parkeren in de Smissestraat (deel tussen Henri Covemaekerpad en Guido Bilckepad), Stokstraat (deel tussen Perelaarommegangstraat en Dorpsstraat) en Predikboomstraat (deel tussen Esenstraat en kruispunt Stokstraat/Dorpsstraat/Smissestraat).

OMLEIDING via de Predikboomstraat en de 3e-Linieregimentstraat en via de Jos Janssenstraat en de Smissestraat.

 

* Van zaterdag 21 december om 14u tot zondag 22 december 2019 om 5u: Kerstmarkt te Houthulst

GEEN doorgang en VERBODEN stil te staan en te parkeren aan beide zijden van de Markt (deel tussen de Eug. de Grootelaan en de bushaven).

OMLEIDING via de Eug. de Grootelaan, Stadenstraat en Kerkstraat.

 

* Zaterdag 11 april 2020 van 10u tot 18u: Paaseierenraap te Houthulst

GEEN doorgang en VERBODEN stil te staan en te parkeren in de Printaniastraat (deel tussen de Leeuweriksstraat en de Koekoeksstraat).