Hinder door evenementen

hinder door evenementen op openbaar domein

* Zondag 3 maart 2019 van 12u30 tot 15u30: doortocht van de wielerwedstrijd Gent-Staden voor beloften en elite

Verboden stil te staan en te parkeren in Dorpsstraat, Smissestraat, Klerkenstraat (deel tussen Mosselstraat en Jonkershovestraat) en Poelkapellestraat.

Doorgang enkel in de richting van de wielerwedstrijd: komende van Zarren Steenstraat naar Esenstraat, Dorpsstraat, Smissestraat, Klerkenstraat, Poelkapellestraat richting Langemark-Poelkapelle. Instructies van seingevers volgen.

 

* Vrijdag 22 maart 2019 van 13u tot 14u30: doortocht van de wielerwedstrijd Bredene-Koksijde Classic voor elite met contract

Verboden stil te staan en te parkeren in Esenstraat (deel tussen Klerkenstraat en Ooievaarstraat), Ooievaarstraat (deel tussen Esenstraat en Steenstraat), Steenstraat (deel tussen Ooievaarstraat en Sint-Pietersstraat).

Doorgang enkel in de richting van de wielerwedstrijd: komende van Zarren Steenstraat naar Esenstraat, Ooievaarstraat, Steenstraat, Sint-Pietersstraat (Woumen), Iepersteenweg richting Ieper. Instructies van seingevers volgen.

 

* Woensdag 27 maart 2019 van 12u tot 13u30: doortocht van de wielerwedstrijd Driedaagse Brugge-De Panne voor eliterenners met merkenploegen

Verboden stil te staan en te parkeren in Esenstraat, Dorpsstraat, Smissestraat, Klerkenstraat (deel tussen Torhoutstraat en Jonkershovestraat), Jonkershovestraat en Merkemstraat (deel tussen Nachtegaalstraat en Jonkershovestraat).

Doorgang enkel in de richting van de wielerwedstrijd: komende van Zarren Steenstraat naar Esenstraat, Dorpsstraat, Smissestraat, Klerkenstraat, Jonkershovestraat, Merkemstraat, Iepersteenweg richting Ieper. Instructies van seingevers volgen.