Lokale economie

De dienst Lokale Economie is een centraal aanspreekpunt die werd opgericht ter ondersteuning van de economie in Houthulst. Iedere ondernemer (starter of ervaren zelfstandige) kan hier terecht met diverse vragen betreffende economie. We hopen met deze dienst een ondernemersvriendelijk klimaat te creëren en onze zelfstandigen bij te staan waar we kunnen (vergunningen, aanvragen … ). De dienst Economie is uw aanspreekpunt.

 

Onze ondernemersgids

We werken aan een ondernemersgids van alle zelfstandigen van Houthulst waar iedere zelfstandige ondernemer zich op kan inschrijven.  Deze is te vinden onder 'Economie en landbouw - ondernemersgids' 

 

Doe een Houthulstbon cadeau

Op zoek naar een leuk cadeau voor familie, vrienden, kennissen, collega's ...? Met de Houthulstbon zit je altijd goed.  Een initiatief van de gemeente Houthulst, te koop aan het onthaal van het gemeentehuis

Wenst u als lokale handelaar of marktkramer in Houthulst deel te nemen aan deze bon, kijk voor meer info onder rubriek 'Houthulstbon' in dit tabblad of neem contact op met de dienst Lokale Economie, economie@houthulst.be of 051/46 08 94.

 

winkelen in houthulst: download hier uw kortingsbon!

             www.winkelen-in-houthulst.be   

Maak kennis met het online winkelplatform www.winkelen-in-houthulst.be.

Deze website wordt aangeboden door de gemeente Houthulst ter ondersteuning van haar eigen, lokale handelaars.  Het platform biedt de mogelijkheid aan onze handelaars om er 3-maandelijks publiciteitsbonnen op te plaatsen.

Bezoekers van de site kunnen er met een eenvoudige klik meteen de promotiebon afdrukken. Er zijn tal van kortingen op te vinden.  Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen.

 

 

Belasting op de kostenloze verspreiding van niet-geadresseerd drukwerk

Sinds 2015 wordt er ook in de gemeente Houthulst in het kader van beheer van afvalstoffen en afvalvoorkoming, een belasting geheven op de kostenloze verspreiding van niet-geadresseerde drukwerken en gelijkgestelde producten.  Het reglement evenals een aangifteformulier vindt u in de documenten hieronder, alsook in ons digitaal loket.  Gelieve het aangifteformulier door te mailen naar onthaal@houthulst.be .

 

Andere info:

Hieronder vindt U enkele nuttige documenten voor zelfstandigen.

Contactpersoon: 
Peter Castelein
051 46 08 94

Contactgegevens

Markt 17
8650 Houthulst
051 46 08 94

Afdelingen

Openingsuren: 
maandag
8:30 - 12:00
dinsdag
8:30 - 12:00
woensdag
8:30 - 12:0014:00 - 16:00
donderdag
8:30 - 12:0016:00 - 19:30
vrijdag
8:30 - 12:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten