Blokkot

We bieden blokkot aan voor studenten die op dit moment geen andere mogelijkheid hebben om op een rustige plaats te studeren, van 14 december tot 31 januari. Wie thuis kan studeren, raden we aan dit ook te doen.

 

Inschrijven gebeurt per week:

- week van 14 december 2020

- week van 21 december 2020

- week van 28 december 2020

- week van 4 januari 2021

- week van 11 januari 2021 

- week van 18 januari 2021

- week van 25 januari 2021

 

Waar en wanneer?

 

Locatie: OC Heuvelhuis, Dopsstraat 29 Klerken

Uur: dagelijks van 8u tot 20u

Gesloten op: 25 en 26 december en op 1 en 2 januari

 

Opgepast! De periode vanaf 15 januari is onder voorbehoud van de dan geldende Coronamaatregelen.

 

 

 

Regels

We vragen aan de studenten dat ze onze richtlijnen ter plaatse strikt volgen zodat het veilig blijft voor iedereen.

- Studenten dienen zich vooraf in te schrijven om hun plaats te reserveren. Dit in het kader van de coronamaatregelen. Er wordt gevraagd zoveel mogelijk voorrang te verlenen aan studenten die thuis of op andere plaatsen geen mogelijkheid hebben tot studeren. Er worden maximum 15 studenten toegelaten: vol=vol!

- Hou je aan alle richtlijnen rond het mondmaskergebruik.

- Elke student brengt eigen drank en eten mee. De studenten ruimen zelf hun afval op. Er wordt eveneens ontsmettingsmiddel voorzien om tafels en materiaal voldoende te ontsmetten. Dit is de verantwoordelijkheid van elke aanwezige student.

- Er mogen geen koffiezetapparaten, croquemachines en ander keukenmateriaal worden gebruikt. Dit om gemeenschappelijke contactoppervlaktes te vermijden.

- Er wordt ten allen tijde rekening gehouden met de afstandsmaatregel: je komt niet dichter dan 1,5m van elkaar in de buurt.

- Het gebouw is volledig rookvrij.

- De studenten respecteren de stilte in de studieruimte: gsm’s staan op stil en het geluid van pc’s, tablets en andere elektronica wordt uitgezet. Indien niet, worden de jongeren hierop aangesproken.

- Gedrag dat de medestudenten kan storen, wordt niet toegelaten.

- Er is wifi in het gebouw. De studenten mogen dit vrij gebruiken.

- Er zijn geen gemeenschappelijke pauzes voorzien. De studenten bepalen zelf wanneer en hoelang ze pauzeren. Afstandsregels gelden ook tijdens de pauzes. Hou rekening met het samenscholingsverbod.