De Testkaravaan komt naar Houthulst!

Altijd al een elektrische fiets willen testen? Wil je ervaren hoe vlot je met een elektrische bakfiets je kinderen naar school vervoert? Schrijf je dan vanaf 29 januari in op www.testkaravaan.be voor de nieuwe campagne 'De Testkaravaan komt naar jouw gemeente!', een initiatief van het Provinciebestuur West-Vlaanderen in samenwerking met gemeente Houthulst. 

 

Wat houdt de campagne in? Twee weken lang kan je gratis een fiets uitproberen uit de vloot van 20 elektrische fietsen en 5 elektrische bakfietsen.  De Testkaravaan blijft van 3 tot en met 27 april in Houthulst en is enkel voorbehouden voor wie in Houthulst woont. De testkaravaan passeert dit jaar ook nog in Blankenberge, Diksmuide, Lo-Reninge, Lichtervelde en Koksijde. 

 

De kalender: 

29 januari: start inschrijvingen

3-17 april: 1ste testperiode

17-27 april: 2de testperiode 

 

Let op! Het aantal testfietsen is beperkt. Snel inschrijven is de boodschap. 

Deze actie is een uitbreiding van de campagne ‘De Testkaravaan komt eraan!’ waarbij de werknemers uit verschillende bedrijven in West-Vlaanderen elektrische fietsen en andere duurzame vervoersmiddelen uitproberen voor hun woon-werkverkeer. Ook het gemeentepersoneel nam recent nog deel. 'De Testkaravaan komt naar jouw gemeente!' bouwt verder op dit succes en stelt de Testkaravaan open voor de inwoners van verschillende gemeenten.