Ga Linde achterna en waag je aan de #trashtag challenge

Ken je de Trashtag Challenge al? StuBru-vlogfenomeen Linde Merckpoel is alvast helemaal mee en ging deze week op stap aan een snelwegafrit in Jette. Ze raapte er alle aanwezige afval in een afgebakend gebied en verzamelde zo niet minder dan acht volle vuilniszakken. Het beste nieuws van allemaal: ze hield er een heel tevreden gevoel aan over. De Trashtag Challenge had hier alvast zijn doel niet gemist.

 

Voor die Trashtag Challenge ga je op zoek naar een plek vol afval en ruim je daar dan de boel op. Je neemt een foto voor en na je spectaculaire opruimactie en zet die dan online met #Trashtag. Volg Linde haar voorbeeld en doe eens mee!

 

De gemeente Houthulst kan trouwens instaan voor een handige grijper, zakken, handschoenen en hesjes en de ophaling van het afval. Je krijgt er prompt een herbruikbare tas van de Mooimakers bovenop, met als extra een afvalzakje voor de auto, een balpen en een opplooibare winkeltas. Voor al deze zak(k)en kan je terecht bij milieuambtenaar Henk Vanhove op de dienst milieu in het gemeentehuis, Markt 1 in Houthulst.

 

(Foto Facebook/Linde Vlogt)