Ga mee op zomerzoektocht dankzij de HoLa-PoSta

BELANGRIJK: Foto 2 wordt geannuleerd uit de opdrachten. Het huidige uitzicht is immers anders dan toen de foto werd genomen.

---

Goeie tradities moet je behouden. Dat dachten de toeristische diensten van Houthulst, Langemark-Poelkapelle en Staden ook en daarom is er ook deze zomer weer de gezamenlijk door deze drie diensten georganiseerde zoektocht HoLa-PoSta. Die trekt als vanouds langs de leukste weggetjes van deze drie gemeentes en doet je misschien nog wel nieuwe hoekjes of kantjes ontdekken. Dit jaar ligt er trouwens een flinke nadruk op Merkem maar ook op Klerken. De fietslus is ongeveer 37 km en start officieel aan de kerk van Merkem. Elders je tocht beginnen kan uiteraard ook, zo lang je maar de antwoorden op de vragen op de juiste plaats op het antwoordformulier invult.

 

Dat invulformulier vind je, samen met alle tekst en uitleg, in het gemeentelijk infoblad 'Boskrant'. Wie dat wil, kan het ook langs deze weg zelf afdrukken of een exemplaar ophalen bij de Dienst Vrije Tijd, Markt 17 in Houthulst tijdens de openingsuren. Heb je vragen over deze zoektocht of merk je dat het antwoord op een bepaalde vraag door omstandigheden niet meer gevonden kan worden, laat dit dan gerust weten op toerisme@houthulst.be of via 051 46 08 93.

 

Alle eventuele wijzigingen of actuele updates over de zomerzoektocht zullen ook op deze pagina worden meegedeeld. Deelnemingsformulieren moeten ons bereiken tegen ten laatste vrijdag 31 augustus. Meer info daarover de formulieren. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op vrijdag 5 oktober om 18.30 uur in het SWOK in de Ooststraat 4a in Staden.