Gemeente en OCMW terug open

De gemeentelijke administratieve diensten en het OCMW zijn terug open volgens de normale openingsuren. Voor uw en onze gezondheid, vragen wij wel om zo veel mogelijk telefonisch of per e-mail contact te nemen. Als u toch zelf langs moet komen, vragen wij bij voorkeur om op voorhand een afspraak te maken.

 

Let wel: enkele diensten zijn onlangs verhuisd!

  • De dienst ruimtelijke ordening en milieu zit nu in het administratief centrum en vormt de dienst GROND samen met de dienst openbaar domein.
  • De dienst burgerzaken vind je nu in het politiekantoor, Markt 13 te Houthulst. Ook de politie blijft beschikbaar in het politiekantoor.

Twijfelt u over de juiste locatie, klik dan hier voor meer info.

 

Eenvoudig een afspraak maken bij de gemeentelijke diensten kan op T 051 46 07 31 of E onthaal@houthulst.be.

Voor het OCMW kan dit op T 051 70 41 64 of E info@ocmwhouthulst.be

 

Tijdens je bezoek vragen wij om de maatregelen te respecteren.

Ook ons personeel houdt zich aan de maatregelen. Klik hier voor een filmpje.

 

Voor de openingsuren van de gemeentelijke diensten klik je hier.

 

--> De bib opent pas op 18 mei. Intussen kan je nog steeds gebruik maken van de reserveringsdienst met thuislevering, T 051 70 59 50 | E bibliotheek@houthulst.be

--> Vuilniszakken en afvalstickers zijn voorlopig nog NIET te koop in het gemeenthuis, maar vind je in het recyclagepark of bij Groenten en fruit Martine, Okay, Carrefour Market, Varo Spar, Slagerij-voeding Ignace, Bakkerij Tim en Lies, Bakkerij De Zaaier en Bence's. Bakkerij 't Hulstje verkoopt enkel afvalstickers.