Gezocht: recreatieve minivoetbalploegjes

Trap jij al graag eens indoor tegen een balletje en heb je een groep van vrienden, kennissen of collega's met wie je dat op regelmatige basis zou willen doen? Wil je met je vereniging, jeugdhuis of leidingsploeg graag wekelijks samen wat sporten? Dan kan je elke maandag en donderdag terecht in de gemeentelijke sporthal voor het recreatief minivoetbal. Er wordt gespeeld op maandag en donderdag, telkens van 20.30 tot 21.30 en van 21.30 tot 22.30 uur. Een kalender wordt in overleg met de verschillende ploegen opgemaakt. De eerstvolgende kalender wordt op dinsdagavond 19 december samengesteld onder leiding van zaalwachters Roger en Fabienne. Basisregel: het spelplezier primeert op de uitslag, er wordt dan ook geen klassement opgemaakt.

 

 MET HOEVEEL?

 

Om deel te kunnen nemen stel je een team van minstens zeven spelers samen, zodat je niet alleen vijf tegen vijf kunt spelen maar ook nog twee frisse invallers op de bank hebt zitten. Minivoetbal is immers behoorlijk intensief en sommigen trappen niet alleen op de bal maar af en toe ook op hun adem...

 

WAT KOST DAT? 

 

Per wedstrijd betaalt je ploeg 12 euro, centen die verdeeld worden voor de huur van de zaal en voor de vergoeding van de scheidsrechter. Betaling gebeurt de avond zelf of via factuur.

 

MEER INFO?

 

Ben je overtuigd of wil je nog meer informatie? Dan kan je terecht bij Roger en Fabienne in hun 'pop-up bureel' aan de tijdelijke ingang van de sporthal of bij sportfunctionaris Frederik Jaques via sport@houthulst.be.