Houthulst, the movie... Kom naar de première!

Is het je opgevallen? Het afgelopen jaar kon je in onze gemeente cameraman-cineast Rudi Debruyne vrijwel overal aan het werk zien. In opdracht van de gemeente maakte de oud-Houthulstenaar een 15-tal minuten durende reportage over zowat alles waar onze gemeente rijk aan is: natuur en cultuur, herdenkingen, feestjes, sportmanifestaties, dienstverlening, folklore… Kortom: alles waarvoor Houthulst en haar deelgemeenten bekend zijn, komt in dit filmpje aan bod.

 

De reportage toont themagewijs een bruisende gemeente waar het goed leven is en waar heel wat gebeurt. Centraal in de film staan evenwel de mensen, de inwoners van Houthulst. Uit meer dan 3.000 takes van ruim 40 filmsessies werden de beste momenten gekozen en door Kevin Detavernier gemonteerd tot een verbluffende reportage die zal verwonderen, verbazen, ontroeren, en doen schaterlachen. 

 

De gemeentefilm gaat in première op vrijdag 30 maart om 20 uur in het Dorpshuis in Jonkershove. Alle inwoners zijn van harte welkom maar dienen wel in te schrijven via 051 46 07 31 of onthaal@houthulst.be tegen 26 maart. Na de voorstelling is er een receptie voorzien.