Huis van het Kind gaat feestelijk van start

Inchrijven is niet meer mogelijk, de voorstelling is VOLZET!

 

Het Huis van het Kind, een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties met een lokaal aanbod voor baby's, kinderen, jongeren en (aanstaande) gezinnen op initiatief van Kind & Gezin, schiet op zaterdag 19 mei stevig uit de startblokken in Houthulst. Met de eerste, laagdrempelige activiteit wil het Huis van het Kind alle gezinnen van Houthulst een leuke namiddag serveren. En hoe kan je dat beter dan met een gratis circusvoorstelling en een gratis ijsje?

 

Inschrijven is verplicht. Je kunt inschrijven tot en met 10 mei. Op zaterdag 19 mei is iedereen die vooraf is ingeschreven vanaf 13 uur welkom in OC Het Markthuis centraal op de Markt van Houthulst om de gratis toegangstickets (voor kinderen) af te halen. Ouders en familieleden kunnen een eigen ticketje kopen aan 5 euro per persoon aan de kassa van het circus. LET WEL: ook ouders en familieleden dienen zich vooraf in te schrijven via het online invulformulier! De voorstelling begint om 13.30 uur in de circustent op de Markt.

 

Na de circusvoorstelling kunnen de kinderen nog een gratis ijsje afhalen in het Markthuis terwijl hun ouders of familieleden er de mini-beurs verkennen en wegwijs gemaakt worden in alle nieuwigheden van het Huis van het Kind. Er is voorzien in ballonanimatie en voor iedereen ligt er ook nog een gratis goodiebag klaar.