Landschapsfonds Westhoek steunt jouw groen initiatief

Start met crowdfunden voor jouw groen initiatief in jouw dorp of buurt. Het Landschapsfonds Westhoek draagt tot € 5.000 bij! Heb jij een voorstel? Een buurttuin uitbreiden, een groen speelelement om de hoek, een vlindertuin aanleggen, een boomgaard of klein bosje aanplanten…? Meld je voor 15 januari 2019 aan en maak kans op een bijdrage tot 5.000 euro.

 

Hoe ga je aan de slag?

1/ Maak een campagnepagina aan voor 15 januari 2019 via www.rlwesthoek.be/landschapsfonds.

2/ Binnen de week krijg je feedback van het Regionaal Landschap Westhoek. Zij geven, waar nodig, nog wat tips om je initiatief te verfijnen.

3/ Eind januari 2019 woon je samen met de andere deelnemers een workshop bij om vlot en efficiënt je crowdfundingcampagne op te zetten. Het crowdfundingsplatform Voor je Buurt geeft deze workshop.

4/ Uiterlijk 15 februari 2019 beslist de jury of je al dan niet een bijdrage ontvangt vanuit het Landschapsfonds Westhoek.

5/ Vanaf 20 februari loopt de crowdfunding. Wanneer je alle centen verzameld hebt, kun je met jouw groen initiatief aan de slag!

 

Interesse? Lees hoe alles in zijn werk gaat via www.rlwesthoek.be/landschapsfonds of contacteer het Regionaal Landschap Westhoek via nele.saint-germain@rlwesthoek.be of 0471 42 22 09.

 

Het landschapsfonds Westhoek is een initiatief van het Regionaal Landschap Westhoek, de provincie West-Vlaanderen, het Streekfonds West-Vlaanderen, het crowdfundingplatform Voor je Buurt en wordt gesteund door het Agentschap voor Natuur en Bos en de Vlaamse Landmaatschappij.