Sportavond 2017 op vrijdag 17 november

Houthulst houdt wel van sporten en dat vertaalt zich meer dan eens in straffe sportprestaties op lokaal, provinciaal of nationaal vlak. Om die resultaten niet zomaar tussen de plooien van de tijd te laten verdwijnen, organiseren de gemeentelijke sportdienst en de sportraad elk jaar ook de Sportavond. Daarop worden de Sportjongere van het Jaar, de Sportman, Sportvrouw en Sportclub van het Jaar in de bloemetjes gezet.

Dit zijn de genomineerden in de verschillende reeksen:

SPORTMAN: Davy Prinzie (triatlon), Glenn Peeters (judo), Dieter Dewijse, Jeffry Vandromme, Nino Lamote, Mathias Ramboer en Bram De Zwart (tafeltennis), Stefaan Prinzie (rally), Jens Mostaert (jumping) en Gianni Vermeersch (veldrijden).

SPORTVROUW: Trudy Ramoleux, Amélie Bogaert en Amber Ryheul (judo), Tanya Parmentier (atletiek), Lani Deweer (tafeltennis), Stefanie Devriese (gevechtssport JKA) en Yamina Saelens (polegym)

SPORTCLUB: TTC De Woudpalet, MVC Den IJzeren Bottle en Merkem Sport

SPORTJONGEN: Karel Descheemaeker en Thomas Vanacker (tafeltennis), Batist Ruysschaert (voetbal), Mattis Saint-Germain (atletiek) en Nio Vandenbroucke (turnen)

SPORTMEISJE: Debby Ramoleux en Luna Verfaillie (judo), Thalissa Vanderwee (veldlopen), Yorunn Ligneel (hoogspringen), Mona Vanalderweireldt en Dahlia Deweer (tafeltennis) en Margeaux en Amélie Saint-Germain (atletiek)

 

Dit jaar staat de Sportavond gepland op vrijdagavond 17 november om 19.30 uur in OC Maeke Blyde in de Brs. Xaverianenstraat naast de gemeentelijke bibliotheek. Naast de uitreiking van de verschillende sportprijzen is er ook een intrigerende goochelshow van een jong talent, dat ook op de vorige editie al zijn kunnen mocht etaleren. Deze avond bijwonen is gratis maar je moest wel vooraf inschrijven: ten laatste tegen 12 november via sport@houthulst.be.