Sporteldag voor 50-plussers

Bewegen is gezond, ook na je vijftigste verjaardag. Daarom nodigen we op woensdag 13 september alle 50-plussers uit naar de Sporteldag 50+ van VISO. Dat is een intergemeentelijk samenwerkingsverband tussen de sportdiensten van Houthulst, Langemark-Poelkapelle, Staden en Moorslede. Dit jaar vindt deze actieve dag plaats in buurgemeente Langemark. Er worden verschillende activiteiten aangeboden, van een historische wandeling tot een fietstocht, van wandelvoetbal tot bowling en van boerengolf tot dans. Voor elk wat wils kortom. 

Deelnemen kost 15 euro per persoon en daarvoor krijg je heel wat in de plaats: je neemt deel aan de gekozen activiteiten, je krijgt een koffie bij aankomst, mag aanschuiven voor de barbecue, hebt voor die dag een sportverzekering, krijgt een aandenken mee naar huis en mag een streekbiertje nuttigen als afsluiter.

 

De Sporteldag begint om 9.30 uur en eindigt na het streekbiertje rond 16.30 uur. In de voormiddag kies je uit één van de activiteiten, in de namiddag een andere. Inschrijven doe je ten laatste tegen 1 september 2017 bij de sportdienst op de Dienst Vrije Tijd, Markt 17 in Houthulst, of via een mailtje naar sport@houthulst.be. In bijlage is de folder terug te vinden met meer details én met de inschrijvingsstrook. Betaling door overschrijving op het rekeningnummer BE37 0682 0296 2928 met vermelding van de gemeente en je naam.