Voor wie zijn de gemeentelijke sportprijzen dit jaar?

Op vrijdag 16 november organiseren de gemeentelijke sportdienst en de sportraad opnieuw de jaarlijkse Sportavond. Daarop worden talrijke prijzen uitgereikt aan verdienstelijke sporters en -clubs uit onze gemeente. Denk maar aan de prijs voor de Sportman en Sportvrouw van het Jaar, de beste Sportjongere en de beste Sportclub van het Jaar, maar ook aan de tijdloze Trofee voor Sportverdienste.

 

De show verhuist dit jaar van Maeke Blyde naar het Dorpshuis in Jonkershove en begint daar om 19.30 uur. Goochelaar Simon Rosseel, ook de vorige twee edities al met succes van de partij, zal er opnieuw iedereen om de tuin leiden en aan het lachen brengen tussen de verschillende categorieën door.

 

Ben of ken je zelf iemand die in aanmerking komt voor één van de verschillende sportprijzen, aarzel dan niet om een kandidatuur in te (laten) dienen. Het daartoe bestemde document vind je hier, het reglement kan je hier  nalezen. Dat formulier kan worden afgegeven op de Dienst Vrije Tijd, Markt 17 in Houthulst of gemaild naar sport@houthulst.be. De formulieren blijven welkom tot en met maandagochtend 5 november, daarna buigt de sportraad zich over de kandidaturen. Het verdict wordt bekend gemaakt op de Sportavond, die iedereen gratis kan bijwonen. We vragen wel om vooraf in te schrijven via vrijetijd@houthulst.be of op 051 46 08 94, en dat tegen ten laatste vrijdag 9 november.