Wekelijkse busrit naar de markt en terug

Elke woensdagnamiddag brengt een pendelbus je gratis vanuit de deelgemeenten naar het centrum van Houthulst en terug. Ideaal voor een bezoekje aan de wekelijkse markt, de bibliotheek, het gemeentehuis of de gemeentelijke begraafplaats Ter Ruste.

 

De pendelbus vertrekt om 13.30 uur aan de kerk van Sint-Kristoffel en stopt achtereenvolgens aan de kerk van Klerken, de parking van bezoekerscentrum De Blankaart, het oud gemeentehuis van Merkem, de kerk van Jonkershove, de kerk van Houthulst en de begraafplaats Ter Ruste om uiteindelijk aan te komen op de markt van Houthulst. De terugrit vertrekt om 16.30 uur van aan de kerk in Houthulst.

 

Vooraf reserveren is een must – de plaatsen zijn beperkt – en kan ten laatste voor dinsdagmiddag van die week bij de Dienst Vrije Tijd op 051 46 08 94. Enkel ingeschreven personen worden opgehaald en teruggebracht.

 

Terwijl je wacht kan je gratis een kop koffie en een stuk taart nuttigen in De Schakel.

 

De flyer kan je hier bekijken en langs deze weg ook afprinten. Er zit immers een bon bij die recht geeft op een kop koffie en een stuk taart. Klik op het pijltje rechts om naar de achterkant van de flyer te gaan.