Wij ondersteunen onze CurieuzeNeuzen!

CurieuzeNeuzen Vlaanderen is een wetenschappelijk onderzoek waarbij de bevolking de handen uit de mouwen steekt. Onder leiding van professionele wetenschappers verzamelen burgers data over luchtkwaliteit. Zo kan je meehelpen om een uitdagend wetenschappelijk probleem op te lossen. De bedoeling is om luchtkwaliteit over heel Vlaanderen gedetailleerd in kaart te brengen, zowel in de stad als op het platteland.

 

Wil jij meedoen aan dit grootste burgeronderzoek naar luchtkwaliteit door zelf de luchtkwaliteit te meten in je straat? Ben je bereid om op zaterdag 28 april de meetopstelling aan je raam te hangen en deze terug te sturen op zaterdag 26 mei? Stel je dan kandidaat via deze link!

 

Indien je meetlocatie wordt geselecteerd, dien je een bijdrage te betalen van €10 voor dit unieke onderzoek. Maar geen nood, de gemeente Houthulst wil dit burgeronderzoek ondersteunen en betaalt deze bijdrage terug aan jou. Dat kan heel eenvoudig door een bewijs van selectie en betaling aan het project CurieuzeNeuzen te bezorgen aan de milieudienst in het gemeentehuis of via henk.vanhove@houthulst.be