Zetelen in een adviesraad: iets voor jou?

Het nieuwe jaar 2019 brengt tegelijk ook een nieuwe politieke legislatuur. De termijnen van de verschillende gemeentelijke adviesraden sluiten daarbij aan. Dat betekent dat er in de verschillende raden ook een nieuw bestuur wordt samengesteld.

Ben je zelf gebeten door alles wat sport, jeugd of cultuur aanbelangt? Wil je mee kunnen nadenken over het beheer van de verschillende gemeentelijke zalen? Zegt het je wel iets om mee de lijnen te kunnen uitzetten in de dagelijkse werking van de gemeentelijke bibliotheek en haar afdelingen? Is milieu helemaal jouw dada? Voel je je nauw betrokken bij het seniorenbeleid en wil je daar ook graag je zegje in hebben? Dan is het nu het moment bij uitstek om je in één of meerdere van deze adviesraden te engageren.

Voel je je aangesproken voor één of meerdere van bovenstaande beleidsdomeinen en onderwerpen, aarzel dan niet en stuur een mailtje met je kandidatuur of eventuele bijkomende vragen naar vrijetijd@houthulst.be. Meer info is ook verkrijgbaar ook op de Dienst Vrije Tijd, Markt 17 in Houthulst.

De kandidaturen zijn welkom tot en met vrijdag 1 maart 2019.