Zeven nieuwe sociale koopwoningen in Klerken

Woonmaatschappij IJzer & Zee bouwt 7 sociale koopwoningen aan de Predikboomstraat in Klerken. De maatschappij mikt daarbij vooral op startende gezinnen die aan betaalbare prijzen een kwalitatieve woning willen kopen. De woningen beantwoorden aan de Tekening van het project met koopwoningenstrenge kwaliteitsnormen van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen. De kwalitatieve isolatie en de condenserende CV-ketel garanderen een minimaal verbruik aan energie. Het ontwerp van de woningen is van de hand van het Architectenbureau Vanbecelaere – Hauspie uit Veurne. IJzer & Zee investeert 1,8 miljoen euro in dit project in Klerken.

 

Elke woning beschikt over drie slaapkamers, een living met open keuken, een badkamer, een berging en een garage. De bewoners krijgen er ook een mooie tuin bij. De stedenbouwkundige vergunning werd vorig najaar afgeleverd door de gemeente.

 

Het project omvat ook de bouw van 6 studio ’s voor de bewoners van het zorgcentrum De Vleugels. De woonmaatschappij zal ongeveer € 1.050.000 in dit project investeren. De werken werden onlangs gestart. 

 

Wil je je inschrijven voor een koopwoning, contacteer dan Woonmaatschappij IJzer & Zee op 058 31 22 40 of via info@ijzerenzee.be. Meer info over de voorwaarden is terug te vinden op www.ijzerenzee.be.