Herstellingen zitmeubels Wim Prinsier

 

 

Herstellingen zitmeubels aan huis
 
         Stoffering en decoratie

                   ______________ 

 

Krassen of brandgaten van sigaretten in uw lederen of stoffen salon, het zitcomfort van uw fauteuil is verminderd na een aantal jaren, naden komen los van uw prachtig salon of auto-interieur, een balpen heeft een spoor nagelaten op een lederen zitting...

 

Iedereen loopt kans met deze problemen geconfronteerd te worden. Wanneer het u overkomt, kan er een gepaste oplossing geboden worden voor uw probleem. Neem even contact op en wij kijken of we u van dienst kunnen zijn... en dit geheel bij u thuis, tegen een vast tarief. Het is mogelijk dat uw schadegeval niet ter plaatse kan worden hersteld. In zo'n geval zullen wij u voorstellen uw zitmeubel te brengen, zoniet door ons te laten afhalen, voor herstel in ons atelier.

 

U hebt een oud meubel dat aan vernieuwing toe is. U kunt ervoor kiezen een nieuw meubel aan te kopen of u opteert het oude meubel in een nieuw kleedje te stoppen. Hou er bij uw keuze rekening mee dat herstofferen niet steeds de goedkoopste oplossing is, maar dat u wel een zitmeubel terugkrijgt dat volledig is vernieuwd en naar uw wens is aangepast.
In ons assortiment vindt u reeds een ruime keuze aan stoffen en leer. Daar de trends steeds veranderen, trachten wij ons aanbod ook hierop af te stemmen. Door een goede opvolging van de veranderende markt en regelmatig ons assortiment aan te vullen, kunnen wij daarom steeds inspelen op de vraag van de klant.
Ons aanbod gaat van klassiek, over trendy, tot gewaagd modern en dit alles van gerenommeerde merken op de Europese textielmarkt. Al onze aangeboden stoffen worden daarenboven tegen concurrentiële en betaalbare prijzen verkocht.

Wij hopen u van dienst te kunnen zijn...

 

 

Adres: 
Spinnerijstraat 2
8650 Houthulst
Contactpersoon: 
Wim Prinsier
Telefoon: 
0495/70.52.94
Openingsuren: 
maandag:
Gesloten
dinsdag:
Gesloten
woensdag:
Gesloten
donderdag:
13:30 - 18:00
vrijdag:
Gesloten
zaterdag:
Gesloten
zondag:
Gesloten
Extra info openingsuren: 
Eerste zaterdag v/d maand van 9u tot 12u of op afspraak