Sociaal huis - OCMW

Een deur naar sociale dienstverlening in Houthulst

Het is niet altijd eenvoudig om de weg te vinden naar de juiste dienst als mensen met een vraag of probleem zitten. Met de oprichting van het Sociaal Huis wordt de sociale dienstverlening in Houthulst toegankelijker. Het Sociaal Huis is hét aanspreekpunt voor alle welzijnsthema’s en sociale dienstverlening in de gemeente. 

Het Sociaal Huis huisvest alle lokale diensten op het vlak van welzijn, wonen en werk. Zo vinden ondermeer volgende partners onderdak in het Sociaal Huis: OCMW Houthulst, Kind&Gezin, Woonwinkel West, VDAB, Spelotheek De Groeisleutel, arbeidstrajectbegeleiding De Opstap en Eandis. 

De medewerkers van het Sociaal Huis maken u graag wegwijs in het ruime aanbod van diensten. Zij staan dagelijks met een luisterend oor klaar om mee te zoeken naar oplossingen voor al uw vragen of problemen. 
Hebt u een vraag, of bent u op zoek naar één of andere vorm van dienstverlening, aarzel dan niet en neem contact op met het Sociaal Huis
Voor een overzicht van de sociale dienstverlening van het sociaal huis: klik hier 

 

OCMW-raad

Voorzitter

Tessa Vandewalle


Raadsleden

Martine Beauprez

 

 

Dunia Vierstraete

 

 
Marc Pysson

 
Maya Vervaeke

 
Petra Callens

 
Elien Clauw

 
David Debruyne

 
Aagje Van Maerrem

 

Contactgegevens

Vijverstraat 30
8650 Houthulst
051 70 41 64

Nieuws

Openingsuren: 
maandag9:00 - 12:00dinsdag9:00 - 12:00woensdag9:00 - 12:00donderdag9:00 - 12:00vrijdag9:00 - 12:00zaterdagGeslotenzondagGesloten
Extra info openingsuren: 
Elke namiddag van maandag tot vrijdag ook op afspraak.