Sterke Mama's

De Sterke Mama's

De Sterke Mama’s organiseert ontmoeting tussen ouders uit Houthulst met kinderen, voornamelijk tussen 0 en 18 jaar. Door in groep samen te komen leren de mama’s nieuwe mensen kennen en blijven de mama’s ook naast de groepsactiviteiten contact houden.

Iedere mama in de Sterke Mama’s heeft al een pad bewandeld met ups en downs. In de Sterke Mama’s is er ruimte om je verhaal te vertellen of de dagelijkse problemen op tafel te gooien en dit te bespreken. Indien je liever een tasje koffie drinkt en luistert naar de andere mama’s is dit zeker geen probleem.

Iedere mama is welkom!

 

Kook-activiteit

Iedere maand organiseren we een kookactiviteit. De mama’s helpen nadenken over receptjes die ze eens willen uitproberen of waar ze zin in hebben. Alle mama’s helpen bij de bereiding van de maaltijd en daarna eten we gezellig samen. Tijdens het eten praten we over hoe het thuis gaat, de kinderen,… . 

 

Crea-activiteit

Iedere maand organiseren we een crea-activiteit, meestal een dinsdagnamiddag. De crea-activiteiten zijn haalbaar voor iedereen, ook al ben je geen creatieve en handige Harry. Je creatieve zelf kan in deze activiteiten naar boven komen.

 

De activiteiten van de Sterke Mamama’s gaan door in de Raadzaal van het OCMW Houthulst.  

Naast de kook—en crea-activiteit organiseren we ook infosessies over thema’s die nauw bij de leefwereld liggen van de mama’s. We organiseren uitstappen of activiteiten met de kinderen en/of het gezin in de vakanties.

De activiteiten worden bekendgemaakt via onze facebookgroep van de Sterke Mama’s.

Denk je d'e Sterke Mama’s zijn iets voor mij'? Neem dan zeker contact op om eens langs te komen.

 

Contactgegevens:

Hannelore Meeuw

Vijverstraat 30, 8650 Houthulst

Telefoon: 051 70 41 64

GSM: 0472 17 29 76

E-mail: hannelore.meeuw@ocmwhouthulst.be

Volg ons op facebook! https://www.facebook.com/Sterkemamas