Herstellingen zitmeubels Wim Prinsier

Herstellingen zitmeubels aan huis

Stoffering en decoratie

 

Krassen of brandgaten van sigaretten in uw lederen of stoffen salon, het zitcomfort van uw fauteuil is verminderd na een aantal jaren, naden komen los van uw prachtig salon of autointerieur, een balpen heeft een spoor nagelaten op een lederen zitting...

Iedereen loopt kans met deze problemen geconfronteerd te worden. Wanneer het u overkomt kan er een gepaste oplossing geboden worden voor uw probleem. Neem even contact op en wij kijken of we van dienst kunnen zijn... en dit geheel bij u thuis, tgen een vast tarief. Het is mogelijk dat uw schadegeval niet ter plaatse kan worden hersteld. in zo'n geval zullen wij u voorstellen uw zitmeubel te brengen, zoniet door ons te laten afhalen, voor herstel in ons atelier.

U hebt een oud meubel dat aan vernieuwing toe is. U kunt ervoor kiezen een nieuw meubel aan te kopen of u opteert het oude meubel in een nieuw kleedje te stoppen. Hou er bij uw keuze rekening mee dat herstofferen niet steeds de goedkoopste oplossing is, maar dat u wel een zitmeubel terugkrijgt dat volledig is vernieuwd en naar uw wens is aangepast.

In ons assortiment vindt u reeds een ruime keuze aan stoffen en leer. Daar de trends steeds veranderen, trachten wij ons aanbod ook hierop af te stemmen. Door een goede opvolging van de veranderde markt en regelmatig ons assortiment aan te vullen, kunnen wij daarom steeds inspelen op de vraag van de klant.

Ons aanbod gaat van klassiek, over trendy, tot gewaagd modern en dit alles van gerenommeerde merken op de Europese textielmarkt. Al onze aangeboden stoffen worden daarenboven tegen concurrentiële en betaalbare prijzen verkocht.

 

Wij hopen u van dienst te kunnen zijn....

Contact

Openingsuren

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdagvan 13:30 tot 18:00
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten
Maandag 25-10-2021gesloten
Dinsdag 26-10-2021gesloten
Woensdag 27-10-2021gesloten
Donderdag 28-10-2021van 13:30 tot 18:00
Vrijdag 29-10-2021gesloten
Zaterdag 30-10-2021gesloten
Zondag 31-10-2021gesloten
laden
Herstellingen zitmeubels Wim Prinsier