ZorgSaam Klerken

Beste inwoners van Klerken

Ik ben Cindy, buurtzorgregisseur en samen met jullie wil ik vorm geven om van Klerken een zorgzame gemeente maken.

Hier kan je meer lezen over wat ik allemaal voor je kan doen.
Contacteer me als er iets is waarmee ik je kan helpen.

Elkaar ontmoeten in Klerken

In juli en augustus voorzien we elke dinsdag, woensdag en donderdag van 14 tot 18 uur een ontmoetingsplek voor de inwoners van Klerken op de speelplaats van de vrije basisschool. Iedereen is er welkom. Je kan er koffie, thee of iets fris drinken. Lees je graag, speel je graag een spelletje of hou je van een partijtje kaarten of een gezellig praatje? Kom dan zeker langs en breng gerust iemand mee.

Samen eten

Eet je vaak alleen ‘s middags of heb je zin om eens je voeten onder tafel te schuiven ? In het Klerkens buurtrestaurant 'De Link' kan je voor 8 euro genieten van een lekkere maaltijd voorzien van soep, hoofdgerecht en dessert. Water bij de maaltijd is gratis. Wens je een andere drankje of een aperitief dan kan je die aankopen tegen democratische prijzen.

Wil je de eerste stap niet alleen zetten? Bel me gerust op en dan gaan we samen. Laat het me minstens een dag op voorhand weten zodat ik onze plekjes kan reserveren.

Naar het menu 

Een namiddag vol plezier

Vanaf september organiseert het lokaal dienstencentrum De  Schakel met een antennepunt in Klerken in de Link ook allerlei activiteiten. Ik hou jullie daar zeker van op de hoogte.

Dankjewel

Vaak vergeten we om dankjewel te zeggen voor de kleine of grote dingen die anderen voor ons doen.

Laten we daar samen iets aan veranderen! Vraag me naar een of meerdere bedankingskaartjes die je naar iemand toe wil sturen. Je vindt deze kaartjes ook bij de lokale handelaars.

Bedankt om mij toe te laten in jullie Klerken en tot binnenkort!

Cindy

---

Buurtzorgregisseur Cindy Deseure is te bereiken op T 0496 52 37 36 of E zorgsaamklerken@houthulst.be 

ZorgSaam Klerken is een project van vzw Cassiers, de Vleugels, WZC De Groene Verte en het lokaal bestuur Houthulst, gesteund door de Koning Boudewijnstichting.