ZorgSaam Klerken

Beste inwoners van Klerken

Ik ben Cindy, buurtzorgregisseur en samen met jullie wil ik vorm geven om van Klerken een zorgzame gemeente maken.

Hier kan je meer lezen over wat ik allemaal voor je kan doen.
Contacteer me als er iets is waarmee ik je kan helpen.


Het kleine helpen

Een zorgzame buurt begint met kleine gebaren. Er niet moeten zijn, maar er kunnen zijn voor de ander. Een luisterend oor bieden, samen een wandelingetje maken, kleine klusjes doen, boodschappen meebrengen ... 

Als buren elkaar goed leren kennen, is de drempel lager om elkaar te helpen. Niet het wekelijkse poetsen of zwaardere taken. Maar af en toe binnenspringen bij elkaar, eventjes op de kinderen passen na school of helpen met de computer ... Dingen die kunnen, maar niet moeten. 

Contacteer de buurtcoaches


Samen eten

Eet je vaak alleen ‘s middags of heb je zin om eens je voeten onder tafel te schuiven ? In het Klerkens buurtrestaurant 'De Link' kan je voor 8 euro genieten van een lekkere maaltijd voorzien van soep, hoofdgerecht en dessert. Water bij de maaltijd is gratis. Wens je een andere drankje of een aperitief dan kan je die aankopen tegen democratische prijzen.

Wil je de eerste stap niet alleen zetten? Bel me gerust op en dan gaan we samen. Laat het me minstens een dag op voorhand weten zodat ik onze plekjes kan reserveren.

Naar het menu 


 

Dankjewel

Vaak vergeten we om dankjewel te zeggen voor de kleine of grote dingen die anderen voor ons doen.

Laten we daar samen iets aan veranderen! Vraag me naar een of meerdere bedankingskaartjes die je naar iemand toe wil sturen. Je vindt deze kaartjes ook bij de lokale handelaars.

Bedankt om mij toe te laten in jullie Klerken en tot binnenkort!

Cindy

T 0496 52 37 36

E zorgsaamklerken@houthulst.be 

ZorgSaam Klerken is een project van vzw Cassiers, de Vleugels, WZC De Groene Verte en het lokaal bestuur Houthulst, gesteund door de Koning Boudewijnstichting.